Pasaules karte
LĪGO VENĒCIJĀ UN PIE GARDAS EZERA
22.06.24.________726EUR
Izvēlne
tālr.:      270 66 830

Rīgas iela 11a, Jelgava (t/c "Valdeka")
licence nr. T-2018-41,
       rekvizīti >
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Vārda dienas
Bārbala, Līksma
VALŪTU KURSI
1.0686 USD = 1 EUR
0.85945 GBP = 1 EUR
4.3193 PLN = 1 EUR
Šobrīd
*
6 °C
*
3 m/s
26.04.
*
12 °C
*
2,9 m/s
27.04.
*
15 °C
*
1,8 m/s

Pandream

star- star- star-
Cena no: 580 €/d
Cena vienai personai par 7  naktīm divvietīgajā numurā ar brokastīm.


Šī naktsmītne ir 8 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Ģimenes pārvaldītajā dzīvokļu viesnīcā Pandream tiek piedāvāts jauks peldbaseins un pašapkalpošanās naktsmītnes.
Dzīvokļu viesnīca atrodas 1,5 kilometru attālumā no Pafas ostas un tikai 150 metru attālumā no tuvākās pludmales. Viesnīcas Pandream dzīvokļos ir gaisa kondicionētājs. Dzīvokļi ir atvērta plānojuma vai tie ir aprīkoti ar atsevišķu guļamistabu. Viesu rīcībā ir virtuvīte un viesistabas zona ar televizoru. Visiem dzīvokļiem ir privāts balkons vai terase. Viesi var baudīt kokteiļus pie leknu apstādījumu ieskauta peldbaseina. Viesiem, kuri brīvdienu laikā vēlas sportot, ir pieejams tenisa laukums un fitnesa telpa..
Viesnīcas Pandream vīna pagrabā var baudīt dažādus Kipras un Grieķijas vīnus. Viesi var iesākt dienu, baudot brokastis naktsmītnē. Uz vietas esošajā pārtikas veikalā tiek piedāvātas atlaides.
Universitāte Neapolis Univercity Paphos atrodas 200 metru attālumā no dzīvokļu viesnīcas Pandream. Pafas Starptautiskā lidosta ir 15 minūšu brauciena attālumā. Autobusu pietura atrodas tikai 50 metru attālumā, savukārt restorāni un veikali ir pastaigas attālumā.
Viesnīcā ir pieejams bezmaksas interneta pieslēgums un bezmaksas privātā autostāvvieta. Diennakts reģistratūras darbinieki, kas pārvalda vairākas valodas, palīdzēs iznomāt automašīnu vai velosipēdu.
Rajons Yeroskipou ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē restorāni, ēdieni un atpūšanās.
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatnēm šeit! Un par StarTours personas datu aizsardzība politiku Jūs varat iepazīties šeit. Piekrītu