Pasaules karte
Izvēlne
tālr.:      270 66 830

Rīgas iela 11a, Jelgava (t/c "Valdeka")
licence nr. T-2018-41,
       rekvizīti >
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Vārda dienas
Jadviga, Laura
VALŪTU KURSI
1.0638 USD = 1 EUR
0.854 GBP = 1 EUR
4.3508 PLN = 1 EUR
Šobrīd
*
2 °C
*
1,8 m/s
19.04.
*
8 °C
*
3 m/s
20.04.
*
8 °C
*
4,3 m/s

Daphne Hotel Apartments

star- star- star-
Cena no: 450 €/d
Cena vienai personai par 7  naktīm divvietīgajā numurā ar brokastīm.


Šī naktsmītne ir 12 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Dzīvokļu viesnīcai Daphne ir āra baseins un labi kopti dārzi. Viesnīca atrodas ērtā vietā, Pafosas centrā, tikai 2 minūšu pastaigas attālumā no jūras krasta un rosīgās pludmales.
Viesiem bez maksas ir pieejams bezvadu interneta pieslēgums.
zīvokļu viesnīcā Daphne tiek piedāvāti labiekārtoti vienas un divu guļamistabu dzīvokļi, kas atrodas Pafosas centrā. Katrā gaumīgi iekārtotajā dzīvoklī ir priedes koka mēbeles, labi aprīkota virtuve un ērta atpūtas zona. Ap rosīgo baseinu izvietotajiem dzīvokļiem ir privāts balkons vai terase. No dažām naktsmītnēm paveras skats uz baseinu. Pa dienu viesi var atpūsties pie baseina un sauļoties. Maltītes var baudīt dzīvokļu viesnīcas Daphne lielajā restorānā, savukārt terasē var malkot atspirdzinošus dzērienus.
Tikai dažu soļu attālumā no dzīvokļiem ir pieejama Pafosas zeltainā pludmale, kā arī daudzi veikali, bāri un kafejnīcas. Pafosas tirdzniecības centrs Kings Avenue atrodas 500 metru attālumā.
Rajons Kato Paphos ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē seno laiku apskates objekti, ostas un vēsture.
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatnēm šeit! Un par StarTours personas datu aizsardzība politiku Jūs varat iepazīties šeit. Piekrītu