Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par sīkdatnēm šeit! Un par StarTours personas datu aizsardzība politiku Jūs varat iepazīties šeit. Piekrītu
Pasaules karte
Kuba -  Havana/ Varadero
Lidojumi no 22.11.19-30.03.20 uz 12-13 naktīm
no 1299 EUR
Izvēlne
tālr.:      630 24 240, 270 66 830

Rīgas iela 11a, Jelgava (t/c "Valdeka")
licence nr. T-2018-41,
       rekvizīti >
Pirmdiena, 21. oktobris
Vārda dienas
Severīns, Urzula
VALŪTU KURSI
1.1173 USD = 1 EUR
0.8593 GBP = 1 EUR
4.2788 PLN = 1 EUR
Šobrīd
*
9 °C
*
2,3 m/s
22.10.
*
16 °C
*
6,2 m/s
23.10.
*
12 °C
*
4,9 m/s

LR pilsoņiem iebraukšanai Ēģiptes teritorijā ir jānoformē vīzas. To var izdarīt pēc ielidošanas Ēģiptes lidostā:

  • Tūrisma vīzas derīguma termiņš (one entry turistic visa): 1 mēnesis. Vīzas marka tiek ielīmēta pasē.
  • Maksa par vīzu – 25,00$; gadījumā ja atpūtas perioda laikā tūrists izbrauc no valsts (piemēram, ekskursijā uz Izraēlu, Jordāniju), tad vīza jāapmaksā atkārtoti.
  • Saskaņā ar Ēģiptes likumdošanu, personām, kas uzturas Ēģiptē vairāk par 30 dienām, nav tiesību pamest valsti ar čarterreisiem no Hurgadas un Šarm eš Šeihas lidostām. Tūristi, kuriem vīza jau beigusies, var izlidot tikai no Kairas un tikai ar regulāro lidojumu, iepriekš nomaksājot soda naudu 30 USD apmērā.
  • Pases derīguma termiņam uz brīdi, kad tūrists izbrauks no Ēģiptes, jābūt vēl vismaz 6 mēneši.
  • LR pilsoņa ID-karte, kā personas identifikāciju apliecinošs dokuments, nevar tikt izmantota pases vietā braucienam uz Ēģipti.

LR nepilsoņiem iebraukšanai Ēģiptes teritorijā ir jānoformē vīzas pirms braucienā.

 
Maksa par vīzu – 70,00€; noformēšanas laiks 14 dienas.
  • Dokumenti, kas nepieciešami Ēģiptes vīzas noformēšanai: aizpildīta anketa; 2 fotogrāfijas, izmērā 3,5 x 4,5 cm (krāsu fotogrāfijas, izgatavotas pēdējo 6 mēnešu laikā); pase (pasē jābūt vismaz 2 brīvām lappusēm priekš vīzas).
  • Pases derīguma termiņam uz brīdi, kad tūrists izbrauks no Ēģiptes, jābūt vēl vismaz 6 mēnešiem.
  • Vīza tiek noformēta saskaņā ar ceļojuma datumiem (biļetes un  viesnīcas).